Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Egy BlitzWolf BW-F4 em van, de rákeresve nem találok aksi cseréről semmit. mondjuk az usd csatlakozója is kicsit kontaktos már... Gondolod, hogy lehetne cserélni mégis?
Meg tudtok olyan konkrét típust ajánlani, ahol ez a cserélhetőség megoldott és árérték arányban jó vételnek számít?
Cyborg: laptopoknál ha hálózatról megy, akkor nem használja az aksit. Szerintem ez nagyon jó megoldás. Mert sokszor igazából megoldható lenne, hogy rádugjam hálózatra. Ahogy én használom az általában lakáson belül van, hogy ne kelljen külön hangfal egyes helységekben pl konyha. Néhányszor jön jól egy évben csak, hogy viszem máshova. Szóval ilyen használatra szerintem ideális lenne ez a laptop szerű felépítés.
-
pècsimunkás
addikt
Hogy tudod 20 és 80% között használni?
Amikor megjelenik a piros LED, akkor már alig van az aksiban élet. Én sajnos 10/9 arányban lemerítem teljesen, mert azt a halovány LED- et ritkán veszem észre. Ha lemerül, akkor rá a töltőre, aztán hallgatom tovább persze...
Ritkán hallgatom nagyon hangosan, alapvetően hetente 1x töltöm.
Jack kábellel szoktad használni? Én még eleinte használtam, hogy lassabban merüljön, de idén talán még nem is használtam a Jack kábelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI PRO X870-P WIFI
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő