- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Egy BlitzWolf BW-F4 em van, de rákeresve nem találok aksi cseréről semmit. mondjuk az usd csatlakozója is kicsit kontaktos már... Gondolod, hogy lehetne cserélni mégis?
Meg tudtok olyan konkrét típust ajánlani, ahol ez a cserélhetőség megoldott és árérték arányban jó vételnek számít?
Cyborg: laptopoknál ha hálózatról megy, akkor nem használja az aksit. Szerintem ez nagyon jó megoldás. Mert sokszor igazából megoldható lenne, hogy rádugjam hálózatra. Ahogy én használom az általában lakáson belül van, hogy ne kelljen külön hangfal egyes helységekben pl konyha. Néhányszor jön jól egy évben csak, hogy viszem máshova. Szóval ilyen használatra szerintem ideális lenne ez a laptop szerű felépítés.
-
-
pècsimunkás
addikt
Hogy tudod 20 és 80% között használni?
Amikor megjelenik a piros LED, akkor már alig van az aksiban élet. Én sajnos 10/9 arányban lemerítem teljesen, mert azt a halovány LED- et ritkán veszem észre. Ha lemerül, akkor rá a töltőre, aztán hallgatom tovább persze...
Ritkán hallgatom nagyon hangosan, alapvetően hetente 1x töltöm.
Jack kábellel szoktad használni? Én még eleinte használtam, hogy lassabban merüljön, de idén talán még nem is használtam a Jack kábelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Motoros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Microsoft OneDrive (korábban SkyDrive)
- BMW topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest