- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
GGMM M4] anyaghasználatban sokkal minőségibb
A GGMM M4 digitális hangszórók kiváló minőségű bőrhatású borítással vannak ellátva. A borítás alatt nagy sűrűségű MDF-ből (fa) készült vázban helyezkednek el a karbonszálas hangszórók melynek köszönhetően alacsony szinten tartható a torzítás és telt mélyhangokra képes.
Viszont a minőségibb, nem műanyag ház kialakítás miatt, bár hordozható nehezebben és ugye nem vízálló. Ha ilyesmi kell és fontos az úgymond hátizsákos hordozhatóság akkor a másik.
GGMM M4 hátrányai a szoftver legalábbis androidra, nincs távirányító és ugye már nincsen olyan jó árban
Vedd figyelembe azt is melyik design tetszik, a retro minőségibb hifi design vagy a modernebb letisztultabb egyszerűbb design. -
milu
aktív tag
Én elfogult vagyok a Dockin termékekkel (mert nekem is az van, azaz a Dockin Cube párban) ezért a válaszom:
Dockin D Fine+-ra adom a voksomat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest