Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisninja
őstag
Válasz is.
Másoknak:
Most 26,5k a Bliztwolf BWA3 pro bangoogon. Első 30db vevőnek. ennyit szerintem bőven megér. -
kisninja
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Az enyében még 4.1 Bt van, nagy a késleltetése és eléggé zavarérzékeny. Hamarabb látod a tv-n a szálymozgást mint ahogy jön a hang.
-
kisninja
őstag
válasz
carl18
üzenetére
A plus-os verzióból van kettő ami már párostható. Imádtam de 4.2 bt-nak nagy a késleltetése és nem stabil a kapcsolat két ezsköz között. (a szoba két sarka meg középen a forrás)
Aztán eksönben vettem kettődarab blizwolf bwa3 prot, teljestményben kb docking gyönyörű magasa van szépen is buffog a mély. Bt-a ennek már 5.0 stabil a kapcsolat... most is van akció filozom ne e vegyek még kettőt
A blitznek egy nagy hátránya van, mégpedig a töltés... usb-c viszont csak 3A az az 15w. Ha feltöltődőtt akkor elveszi a töltést és hiába hagyod rajta szépen lemerül újra ki kell húzni majd rádugni. Üzemidőben remek szóval nekem nagyon bevált. Dockig meg kibaszott drága lett számomra ezt a minőséget hozza a blitz is.
Lehet a docking megpróbálom lecserélni a Bt egységet újabb verzióra. -
kisninja
őstag
Igaz késői válasz de az én wifi/bt kártyám tud egyszerre két eszközhöz csatlakozni.
wifi 6 ax 200 5.2Bt van benne. Én megcsináltam hogy a dockingomat és a Blitzwolf ot összeengedtem (2-2) hangszoró. Sajnos a dockingban még 4.2 Bt van így nagy a késleltetés. Lehet veszek még mét Bliztwolf bwa3prot nagyon szépen szól (nekem jó)
A lényeg, hogy összejöjjön kellet még egy program ami több eszközre is kitud tolni adott forrást ! Nem az egész wint hanem csak x program hangját. ((Audio Router) névre hallgat)
-
kisninja
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
-
kisninja
őstag
válasz
BadBlade
üzenetére
Amazonról rendeltem gyorsan megjött, de volt áfa és csomagolási díj is rajta. Érdemes a + os verziót venni, hátha megjön a kedved még egyhez mint nekem.
(csak várok, hogy legalább annyira lemenjen az ára mint amennyiért vettem. 139euro ) -
kisninja
őstag
Megjött a Dockind D Fine+ hát kib@szott jó cucc. Karira rendelem a párját is majd

-
kisninja
őstag
Sziasztok kérdezném mi a véleménnyitek erről a DOCKIN D FINE+ ról ?
Honnan lenne érdemes beszerezni vagy valami hasonló ?
Új hozzászólás Aktív témák
- X140M1F4N károsultjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Razer gamer szék
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
milyen adapter volt rádugva ?