Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Igen nekem is a második generációs divoom volt. Hát túl sokat nem bír teljes hangerőn, 1 óra volt kb amit durván kibírt egy teljes töltéssel, de a fal tövébe mondhatom elég jó hangja volt. A basszust elég szépen adta, 1,1 kg a súlya abból maximálisan ki adta amit abból a méretből ki lehet. Ameddig nálam volt ez a 1 videó készült a használata alatt, a jobb oldal lévő épület tövébe volt berakva hangerő kimaxolva.
[link] A hobbim a tánc ezért is használok néha bluetooth hangszórót.
Én vigyáztam rá és nem volt semmi baja, de mások panaszkodtak az akkumulátorra és hogy az usb port könnyen ki tud szakadni. Én vigyáztam rá sose ejtettem le, rendeltetés szerű használat mellet nincs vele gond, de az akkumulátort megérné bővíteni.
Így belegondolva 12,000 táján ott a Tronsmart Mega és T6, ezek után jön a Divoom 500 2ND ( Ez már nem torzít) A Tronsmart igen
És kicsit a divoom ára felett a Doss Sound XL, még a Doss kis ki lehet fogni akció 20E alatt vagy valami egész jó árban. Bár a Sound XL és az onbeat 500 mind kettő a gyártó szerint beltéri hangszóró, nincs semmi beázás védelem stb.Hát úgy 2/3 hangerőnél már nem torzít a tronsmart, de a T6 egy kis Equalizer beállítás után elég szép hangot adott. De alapból túl van benne tolva a mély hang, és néha elég béna mély hangokat eredményez.
Egy Divoom voombox outdoor hangjára lennék még kíváncsi, az onbeat 500 után van adok egy bizalmat a divoom hangszóróknak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX3080TI O12G GAMING
- ASUS ROG Delta S USB-C
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Fitbit Versa 4 okos óra
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

És kicsit a divoom ára felett a Doss Sound XL, még a Doss kis ki lehet fogni akció 20E alatt vagy valami egész jó árban. Bár a Sound XL és az onbeat 500 mind kettő a gyártó szerint beltéri hangszóró, nincs semmi beázás védelem stb.