- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Köszönöm a korrekt választ, valami ilyesmire voltam kíváncsi! Én azt hallottam, hogy annyival nem tud többet, mint az eredeti, de messziről jött ember azt mond, amit akar alapon nem vettem készpénznek az infót.
Hallottam eredeti JBL Go-t, ráadásul szabadtéren, na az a méretéhez képest félelmetesen szólt, annál a Charge 2 Plus csak jobb lehet!
Az utángyári hangjával kapcsolatban kb erre számítottam, amit írtál - hangos közép, visító magas, nyers dobozhang, semmi teltség, amolyan "apu kocsijában gyári autórádiót gyári cuccon huppogtató hülyegyerek" hangot gondolok, de aki hallott már minőségi hangzást, úgyis tudja, miről beszélek.
Igazából nem sokallom a 30-at, csak arra próbáltam rájátszani, hogy ha az eredetinek mondjuk 90%-á hozza a replika, akkor beruházok rá, de a te egyetlen véleményed alapján el is döntöttem a dolgot.
Köszi az infót, nem erőlködök vele tovább.
Gyorsan rákerestem az általad említettekre, van egy Leadzm jófogáson, hát már azt is hamisítják?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- GTA V
- One mobilszolgáltatások
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Goddess of Victory:Nikke
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest