Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Pixx96
üzenetére
#19890Pixx96
JBL Boombox 4 idén szeptemberbe fog megjeleni, én is kíváncsi leszek arra mit nyújt.
21 Voltos akku mellet tudja fixen a 200 wattot akkuról, azért ez így nem semmi.
Attól függ mire kell és milyen hangzást preferál az ember, annyiból jó médiamarkba szoktam próba darabot ki állítani, ott ki tudod próbálni élőbe.
AI hang javítás, " Valós időbe" Ezt írja a JBL oldala meg 2 féle basszus mód, ezt láttam a Brazil videóba mert ott már forgalomba van. 1. Bass Mód "Narancsárgán világit a passzív membrán a hangszóró oldalán a 2. BASS Módnál meg kéken.
Bár ha már van 2 darab Go Play 3 és Earfun Uboom X nem vagyok biztos benne kell még oda egy Boombox 4.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest