Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Fent a 0,48 FW és direkt kerestem olyan részt ahol a zenénél tisztán hallani hogy a Hangba tisztán halatszik a passzív membrán zörej.
Sima Oluv Outdoor mód 50% hangerőn, Nekem a Edifier hangszóró tisztán átadta valami gond van a hangal.
Persze utána mondhatni, szóval néha így halatszik a zörgés kevés zene van ami ezt kihozza de azért van jó pár szám aminél így kellemetlen zajt generál.

Egy Rock zenénél a magas elnyomja ezt ,de főleg "Bass Heavy" disco zenék vagy Minimál zenéknél már többször hallottam a passzív membrán vagy a Woofer torzít le talán? Kicsit a passzív membrán? elérte a korlátait?
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
van különbség persze de rossznak nem mondanám így se bőven van mély így is pedig itt.fullra le van fedve a woofer
van offroad verzió is igen (azért az ördög nem alszik)
kettőt nem cibálok magammal meg a másikra gari sincsen így ugyan mindegy volt ha lesz kedvem nekiállni akkor kap egy akksi upgradet is 18650-es céllák 21700-ra sokkal több ampert bírnak kvázi azonos méretben és feszültség mellett. de már bevárom boombox 4 mit gurít addig nem piszkálom hátha az lesz kari aji magamnak bár kétlem hogy go3 hangzás világával felfog ütni... -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Itt nem hallod, de néha minimálisan azért érezni!
De nem akartam kockáztatni így ment a 0,48 firmware a hangszóróra.
Marad így, nem akarom a 9,49 Firmware kinyirja a hangszórót mert igen tudtommal ez a DSP határán táncoló firmware, egy felől lehet a Mélynyomó se biztos örül neki.
A másik hogy a akkumulátor idő is lehet jobb lesz kicsivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kettőt nem cibálok magammal meg a másikra gari sincsen így ugyan mindegy volt ha lesz kedvem nekiállni akkor kap egy akksi upgradet is 18650-es céllák 21700-ra sokkal több ampert bírnak kvázi azonos méretben és feszültség mellett. de már bevárom boombox 4 mit gurít addig nem piszkálom hátha az lesz kari aji magamnak bár kétlem hogy go3 hangzás világával felfog ütni...