Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taybor
tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Ezzel most megleptél, hogy a uboom szól úgy mint a harman...
Viszont ez továbbra is azt mutatja, hogy az uboom most egy ár/érték bajnok ebben a szegmensben.
Nah én meg közben tovább gondoltam ezt az egész hangkeltő témát. Arra jutottam, hogy mivel csak a nappaliban lenne használva nekem inkább egy vezetéknélküli rendszer kéne, felesleges az aksi és hordozhatóság, illetve nem szeretnék kábelezni. Hétvégén meghallgattam egyik barátom Denon heos rendszerét és iszonyatosan tetszett, gyönyörű hangja volt. Elkezdtem kutatni mi kapható most ennek megfelelő rendszer és három típusra redukáltam le a lehetőségeket:
Sonos 5
Bowers & wilkins zeppelin
Denos heos 350 vagy a 250-es.
Elolvastam az összes tesztet és most a denon felé hajlok nagyon, főleg a 350-es, de erősen gondolkodom két darab 250-esen és akkor sztereóban szólna. Remélem valahol kitudom probálni is majd.
Viszont nem zárom ki, hogy egy hordozható darabnak beruházok egy uboomra a későbbiekben
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont ez továbbra is azt mutatja, hogy az uboom most egy ár/érték bajnok ebben a szegmensben.