- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Én is agyalok egy komolyabb hangszórón, ami mutat is valahogy. Amivel tuti elégedett lennék, csak sajnálom rá a pénzt, az a Marshall Woburn III, de lehet a kisebb Stanmore is elég lenne.
Ami még nagyon szimpatikus, az a JBL Authentics 300, árban is kezd alakulni, van benne akksi, mutatós, és bár még nem hallottam, de az eddigi JBL/Harman tapasztalataim és különböző tesztek alapján tuti jó cucc. Esetleg Go Play 3-ra is ránézhetsz.
Btw kíváncsiságból rendeltem egy Soundcore Boom 2 Plus-t, ameddig rá nem szánom magam a 300-ra vagy egy Marshallra. Kíváncsi vagyok milyen élőben a hangja, kár, hogy jelenleg nincs mellette több hasonló kaliberű cuccom az összehasonlításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion - i7 7700, GTX 1060 és 12gb RAM + GARANCIA
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ROG Ally Z1 Extreme + ajándék ROG Cetra
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest