Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bazsimano
üzenetére
" ... irtam nekik es semmi valasz... "
A spam-ek között nézted? Nekem a yahoo simán spam-be tette úgy a levelüket, hogy én írtam nekik, ők pedig válaszoltak. Logika?
Én egyébként mindig kaptam tőlük 2-3 napon belül választ. Furcsálltam is, hogy mi van ..."Max olyan 30-35 korul vennenk... "
A Flip 6 ebbe nem fér bele. A Flip Essential 2-t (ha erre gondoltál) passzolnám.Úgy látom a magyar Earfun-nál van. Vedd meg akkor innen, a másikat pedig ha megérkezett, ne vedd át. Ha visszaért, akkor – elvileg – vissza kell adják a pénzt.
#18430 cooi11
Azt én se, de ennyiért már – akár több – jó hangszórót is kapsz, amit oda viszel magaddal, ahová akarsz. Mennyezeti hangszóró egy átlagos lakásba (konyhába) egyébként se tudom mennyire jó ötlet. Vannak egyébként külön konyhai rádiók, amiket pl. a szekrény aljára lehet erősíteni. Ha egyébként semmi szükség bt. hangszóróra, akkor én lehet valami olyasmit néznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő