- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #17787 üzenetére
Viszont nem csak nézve, hanem hallgatva is, nem éreztem azt hogy valami merőben más dolog lenne. Nyilván más mind a 3.
De a spektogramon mit kell lássunk pl? Csak annyi hogy mélyebbre megy? 50% on.
Maxon már nem is igazán. Bár ott nyilván egyik sem fog remekelni, ezt lássuk be.
És amúgy még csak azt sem mondom hogy nem jobb cucc. De nem annyival hogy kedvenc legyen egyiket árulgatni.
Valamiben lenne nagyon más. Könnyebb, kisebb, nagyobbat, 3x akkora akku akármi. És hogy ha most nem lenne menő akkor ezt venném-e ebbe az árba mint soundcore t 170 euróba? Naná, hogy eztDe azért a mindenben is úristendeallatkiraly lesz érzést (egyelőre) számomra nem hozta el, ami annyira be volt harangozva, ennyi.
Majd nézem még dolgokat, remélem lesz újabb fw teszt is. Sima meggyőzhető vagyok ha úgy alakul.
Bár ahhoz fixen nem lesz kedvem hogy eq t kapcsolgassak szoba vagy kültér függően. Kényelmes disznó vagyokIgen, ennyibe állat. De azért mocskos újdonságot nem hozott be a piacra szerintem (!).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest