- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker #17788 üzenetére
" ... valami merőben más ... " – ez eleve egy jó vitaalap, hogy mi a "merőben más".
Én egy jó ideje azért nem favorizálom a Soundcore hangszóróit, mert számomra túl "kopogós" a basszusuk. Erre mondja Alan a link-elt videóban, hogy nagyon erős "upper bass" kiemelést használ a B2P (is).
Mivel az Uboom X nem ilyen, ezért nekem (!) ez már merőben más. De más a térérzet, és kevésbé karcosak a közép, magas-közép hangok is.
Ami számomra nagyon fontos, hogy alacsony hangerőn is dinamikus maradjon a hangszóró. A B2P az eddig olvasottak / hallottak alapján nem képes erre."De a spektogramon mit kell lássunk pl?" – amit az előbb leírtam. Az irgalmatlan emelést 100 Hz-nél (ez igen messze van a "rendes" mélytől) utána pedig a meredek esést.
" .. 50% on. Maxon már nem is igazán. Bár ott nyilván egyik sem fog remekelni ... "
Nem igazán nézted végig a videót ...
Igen, a max. az mindenhol max. Nem igazán érdemes semmit sem "koppra" kihajtani." ... 3x akkora akku akármi."
Üzemidőben várhatóan szintén jobb lesz az B2P-nél, és gyorsabban lehet majd feltölteni is."Sima meggyőzhető vagyok ... " – ne viccelj! Neked "impulzus" kell.
Én meg "nézegetem", "forgatgatom", agyalok napokat, heteket ...
Nem vagyunk egyformák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest