Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz <Adamsky> #17785 üzenetére

Mindegy én se tudok mit csinálni csak várni! Írtam új fejleményt hátha valakinek mondjuk fontos. Én is reménykedtem 8 napon belül meg lesz aztán remélhetőleg amazonnak csak felbukan a hangszórója.
    Az igaz hogy Oluv szerint 3 hete amazonnál van, hiszen magyarországra is akkor jöhetett az első készlet.

#17788Peaceliker
    Élőbe kéne a konkurencia mellé rakni, szerintem főként a Uboom X erősége az ár-érték arány. Most a Early Bird akció ára vitathatatlan super ajánlat.

Chip.de oldalon néztem a bluetooth hangszóró teszteket akku idő.
    Original Dockin D Fine (15 óra)
    Dockin D Fine Evo (9 óra) ( Most már nem 6600 mah hanem 4500?) :DDD
    Motion Boom 2 (27 óra)
    Motion Boom Plus 2 (49 óra)
    Persze tegyük hozzá ezt azonos hangerőn 75 decibel mellet.

A sima D Fine 6600 mah akkuvel 14 órát hozta a régi 4.0 bluetooth mellet.
    Ez alapján nem nehéz számolni, új bluetooth modul mellet nagyobb akkuval 20 órát lazán kéne tudnia. De se baj majd a Uboom X hozza a 30 órát. :K
    A Chip tesztje is megírta sok éve a D Fine nagyot alakítot. De a mai konkurencia és árak mellet már nem az legjobb üzlet. ( Új árát nézve)
    90 Euro a Boom 2 akcióba

• Peaceliker

addikt

válasz <Adamsky> #17785 üzenetére

Nekem mondhatni még úgy is impulzus vásárlás lett volna hogy beszélünk róla egy ideje. Így meg elment a kedvem. :))
    De ha esetleg Alan újra teszteli új fw vel és valamiért klasszisokkal változik majd (kétlem) akkor majd ha újra akciós (mert lesz) behúzom.
    De így nem látom hogy nagyon más lenne mint B2P. Amennyivel másabb /jobb (mindegy minden mondom) az meg annyira nem fogott meg.
    Még esetleg ha max hangerőn elmenne 6+ órát akkor tán meggyőzhető lennék ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés