- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17785 üzenetére
Mindegy én se tudok mit csinálni csak várni! Írtam új fejleményt hátha valakinek mondjuk fontos. Én is reménykedtem 8 napon belül meg lesz aztán remélhetőleg amazonnak csak felbukan a hangszórója.
Az igaz hogy Oluv szerint 3 hete amazonnál van, hiszen magyarországra is akkor jöhetett az első készlet.#17788Peaceliker
Élőbe kéne a konkurencia mellé rakni, szerintem főként a Uboom X erősége az ár-érték arány. Most a Early Bird akció ára vitathatatlan super ajánlat.Chip.de oldalon néztem a bluetooth hangszóró teszteket akku idő.
Original Dockin D Fine (15 óra)
Dockin D Fine Evo (9 óra) ( Most már nem 6600 mah hanem 4500?)
Motion Boom 2 (27 óra)
Motion Boom Plus 2 (49 óra)
Persze tegyük hozzá ezt azonos hangerőn 75 decibel mellet.
A sima D Fine 6600 mah akkuvel 14 órát hozta a régi 4.0 bluetooth mellet.
Ez alapján nem nehéz számolni, új bluetooth modul mellet nagyobb akkuval 20 órát lazán kéne tudnia. De se baj majd a Uboom X hozza a 30 órát.
A Chip tesztje is megírta sok éve a D Fine nagyot alakítot. De a mai konkurencia és árak mellet már nem az legjobb üzlet. ( Új árát nézve)
90 Euro a Boom 2 akcióba -
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #17785 üzenetére
Nekem mondhatni még úgy is impulzus vásárlás lett volna hogy beszélünk róla egy ideje. Így meg elment a kedvem.
De ha esetleg Alan újra teszteli új fw vel és valamiért klasszisokkal változik majd (kétlem) akkor majd ha újra akciós (mert lesz) behúzom.
De így nem látom hogy nagyon más lenne mint B2P. Amennyivel másabb /jobb (mindegy minden mondom) az meg annyira nem fogott meg.
Még esetleg ha max hangerőn elmenne 6+ órát akkor tán meggyőzhető lennék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged