Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Mindegy én se tudok mit csinálni csak várni! Írtam új fejleményt hátha valakinek mondjuk fontos. Én is reménykedtem 8 napon belül meg lesz aztán remélhetőleg amazonnak csak felbukan a hangszórója.
Az igaz hogy Oluv szerint 3 hete amazonnál van, hiszen magyarországra is akkor jöhetett az első készlet.#17788Peaceliker
Élőbe kéne a konkurencia mellé rakni, szerintem főként a Uboom X erősége az ár-érték arány. Most a Early Bird akció ára vitathatatlan super ajánlat.Chip.de oldalon néztem a bluetooth hangszóró teszteket akku idő.
Original Dockin D Fine (15 óra)
Dockin D Fine Evo (9 óra) ( Most már nem 6600 mah hanem 4500?)
Motion Boom 2 (27 óra)
Motion Boom Plus 2 (49 óra)
Persze tegyük hozzá ezt azonos hangerőn 75 decibel mellet.
A sima D Fine 6600 mah akkuvel 14 órát hozta a régi 4.0 bluetooth mellet.
Ez alapján nem nehéz számolni, új bluetooth modul mellet nagyobb akkuval 20 órát lazán kéne tudnia. De se baj majd a Uboom X hozza a 30 órát.
A Chip tesztje is megírta sok éve a D Fine nagyot alakítot. De a mai konkurencia és árak mellet már nem az legjobb üzlet. ( Új árát nézve)
90 Euro a Boom 2 akcióba -
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nekem mondhatni még úgy is impulzus vásárlás lett volna hogy beszélünk róla egy ideje. Így meg elment a kedvem.
De ha esetleg Alan újra teszteli új fw vel és valamiért klasszisokkal változik majd (kétlem) akkor majd ha újra akciós (mert lesz) behúzom.
De így nem látom hogy nagyon más lenne mint B2P. Amennyivel másabb /jobb (mindegy minden mondom) az meg annyira nem fogott meg.
Még esetleg ha max hangerőn elmenne 6+ órát akkor tán meggyőzhető lennék
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- GL.iNet OFF topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest