- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeebyKay
őstag
válasz
cidalain #16567 üzenetére
Köszi, így már értem mire gondoltok, akkor pontosítok kicsit.
Jelenleg egy Genius SP-HF 1250B és egy Edifier R1280DB teljesít itthon szolgálatot. Utóbbinak kicsit talán jobb a hangzása de mind a kettő bőven túlteljesíti az igényeimet (én simán tudok a laptop beépített hangszórójáról is zenét hallgatni de annál azért jobbat szeretnék
)
Ezenkívül van egy viszonylag noname de meglepően tűrhető hangzású kis hengeres hordozható bluetooth hangszóró - ezt szeretném kiváltani.Lehet akár használt akár új termék (összes hangfalunk használtan lett véve), és jó lenne 20ezer forintig megállni (persze ha 10-ért is van ami nekem bőven elég az még jobb).
Láttam, hogy az Edifiernek is van több fajta bluetooth-os hangfala, ez a mostani is tud bluetooth-t és szoktuk is így használni, de ezt nem szeretném a tv mellől elmozdítani - ezt értettem azon, hogy nem muszáj célzottan akksis, mozgatható hangfal legyen, mert ezt is simán fel tudnám emelni és arrébb rakni a két dobozt, de azért ez már picit nagy talán (míg egy jbl 2-3x ennyibe kerül és fele ennyit se tud - ez nyilván nem éri meg nekem a felárat).
Szóval talán inkább a bluetooth funkcionalitás a szempont mint a hordozhatóság, de lehet átfedésbe kerül a kettő az ajánlásokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest