- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szab120 #16383 üzenetére
Szia!
Pont a napokban gondolkodtam rajta, hogy dejó üzlet is volt
Egész család rendelt Oslo-t. Én kettőt is. Bár már el is adtam őket
Viszont ha annak reményében keresed, hogy olcsóbban eladja mondjuk ilyen 45-50-ért akkor a tapasztalataim alapján sajnos ki kell ábrándítsalak. Csak azért mert olcsóbban vették nem fogják annál arányosabban olcsóbban eladni használtan.
Ez olyan mint mondjuk egy PS5. Ha két éve lett volna 60 ezerért most senki nem adná el 50-ért csak azért mert két éve 60-ért vette valami giga akcióban…Menne fel 130-140-ért…
Ráadásul a Vifa élettartam garanciát ad.
Próbáltam én is megvenni rokonoktól de ők se hülyék. Pontosan tudják, hogy most 210 a legolcsóbb helyen és 100-ért se akarták odaadni karácsonykor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest