- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
Egyébként, mikor eladtam az Oslót telekomos árában, 1 hónapig hirdettem, senki nem jelentkezett, mikor Xtreme 3-at tettem fel, 2 órán belül elvitték.
Egyik haverom is vett a készletből, kb 1 hónap után eladta az Oslót, mert jobban fekszenek neki a túltolt basszussal ellátott, ip védettségű hangszórók, nyilván itt már a felhasználási terület is többet üt a latban.
Szóval nem minden esetben mérvadó, pláne nem műszaki cikkeknél, hogy mennyi a bolti ára.
HV-n/marketplace-n elég sok Helsinkit láttam az elmúlt időszakban 50-60-ért hirdetve, itthon sosem fog elmenni ennél többért.
A Vifa élettartam garancia sajnos pont egy magyar Helsinki videóban tévesen lett említve, szóval ez nem létezik. Aki a Telekomnál vette, 1 év garanciát kapott rá, hiszen 100 ezer forint alatt kínálták, de ha tripla áron veszed, is csak 2 év van hozzá.
Az akksikra meg amúgy is csak 6 hónap.
Bármennyire is minőségi a Vifa, nem érné meg nekik évtizedeken keresztül ingyen szervizt biztosítani egy hangszórónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged