Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szab120
üzenetére
" ... ha wifit (beépített chromecastot) is kap ... "
Az tényleg nem lett volna rossz ..."Nyilván a basszust ilyen eszközökben felesleges keresni ... "
Azért ezzel vitatkoznék. Egy (sima) Boom nem nagyobb (mások a dimenziók, de szvsz. nem nagyobb) mégis sokkal "nagyfiúsabban" szól.Ezzel az X600-al nekem épp az a bajom, hogy a Soundcore "eltalálta szarva közt a tőgyét". Vagyis a Motion+ -nál - bizonyos értelemben - jobb, de pl. a Boom Plus-nál (de vehetjük a Boom-ot is) gyengébb (és itt nem a hangerőre gondoltam).
"Egyébként 1 hasonló méretű wifis ... "
Jó lenne a wifi, de ezt tudnám a legkönnyebben elengedni.
Tegyék bele a Motion+ "vasát" (aptX, multipoint, jó minőségű csipogok, külön (?) erősítővel) egy nagyobb házba, nagyobb (min. ami a Boom-ban van) mélysugárzókkal, és akkora passzív membránok, mint a Boom esetén.
Röviden, - ahogy már sokszor írtam - Boom + Motion+ → a "tuti" hangszóró.Egy királyság viszont van az X600-ban, az pedig a parametrikus EQ. Vagyis nem fix. frekvenciák vannak.
Nem a legjobb minőségű kép, mert egy videóból vágtam ki. Egyébként vicces / szánalmas, hogy egy csomó "nagy tesztelő" nem is beszél erről (észre sem vette?).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest