- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #14353 üzenetére
Ez egyénenként változik kinek mi a fontosabb!
Azért kíváncsi lennék élőbe mennyire lenne jó az Uboom L sztereo hatása.
Az Xtreme 3 hangerőbe elég jól oda verte! ami sokkal kisebb méretből elég szép.Topikba van valakinek W-King X10? tesztek/leírása alapján elég jól sikerült darab.
Nekem volt nem olyan rég egy W-King D8 az azért elég jól szólt a árához képest. -
válasz
<Adamsky> #14353 üzenetére
A térhatás fontosabb vagy a hanminőség?
Ez is olyan dolog, kinek mi jön be jobban. Szerintem a térhatásnak egyetlen esetben van jelentősége: ha az ember nyugton marad és a zenére/filmre figyel. Minden más esetben a térhatás lényegtelen, csak a kétcsatornás hang lényeges, mert a monoban elsikkad a zene egyik fele. Pl. elég lehangoló ha egy duettből csak az egyik énekes hangját lehet hallani rendesen a másikat csak negyed hangerővel.
Nekem van sztereo hangfalpár és önmagában sztereo hangszóró. De már nem köt le a zene annyira, hogy a térhatást is igényeljem. Ha nagy ritkán leülök zenét hallgatni, akkor is fontosabb a hangminőség mint a térérzet. Ezért többször van az, hogy ilyen leülős zenehallgatáskor is a Denon-t hallgatom, nem a Philips hangfalakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged