Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Én is pont azért adtam el a Motion Boomot mert lehet mély volt a basszus de nem volt olyan erős mint amit akartam.
Nálam mondjuk nem volt torzítás de úgy el voltam én vele.
És mikor a Dockinom ellen mértem, nem éreztem mélyebbre ment volna.Én a Dockin azért tartottam meg mert annál azért határozottan erősebbnek éreztem a basszust. Nyilván nem olyan lágy mint a Motion Boom Basszusa sokkal nyersebb stb.
Dockin D Fine With Minimal music! Bluetooth hangszóró teszt.
Teljes hangerőn is szépen kitartotta a basszust.
Dockin D Fine Plus (Max Volume) Super Bass!
0:50-nél a hangszóró fölé tartom, sarokba azért érezni van basszus bőven.Esetleg akkor a Dockin D Fine?
De állitólag a W-King X10 is jót alkotott.
Az is lényegesebb több basszust produkál mint a Motion Boom emberek véleménye alapján.Mindig arra voltam allergiás ha teljes meghangerőn megszünt a basszus. A Motion Boom kicsit hangosabb volt mint a Dockin, de teljes hangerőn egyáltalán nem éreztem a basszus jelenlétét.
És Hiába játszottam EQ-val már nem igen tudtommal javítani.Alan mikor D Fine 2 mérte a Motion Boom ellen ö is azt írta. 70-80% hangerő fölött már a Dockin írányába mozdul a mérleg.
Mert ott jelentösen több a basszus.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest