- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Én is pont azért adtam el a Motion Boomot mert lehet mély volt a basszus de nem volt olyan erős mint amit akartam.
Nálam mondjuk nem volt torzítás de úgy el voltam én vele.
És mikor a Dockinom ellen mértem, nem éreztem mélyebbre ment volna.Én a Dockin azért tartottam meg mert annál azért határozottan erősebbnek éreztem a basszust. Nyilván nem olyan lágy mint a Motion Boom Basszusa sokkal nyersebb stb.
Dockin D Fine With Minimal music! Bluetooth hangszóró teszt.
Teljes hangerőn is szépen kitartotta a basszust.
Dockin D Fine Plus (Max Volume) Super Bass!
0:50-nél a hangszóró fölé tartom, sarokba azért érezni van basszus bőven.Esetleg akkor a Dockin D Fine?
De állitólag a W-King X10 is jót alkotott.
Az is lényegesebb több basszust produkál mint a Motion Boom emberek véleménye alapján.Mindig arra voltam allergiás ha teljes meghangerőn megszünt a basszus. A Motion Boom kicsit hangosabb volt mint a Dockin, de teljes hangerőn egyáltalán nem éreztem a basszus jelenlétét.
És Hiába játszottam EQ-val már nem igen tudtommal javítani.Alan mikor D Fine 2 mérte a Motion Boom ellen ö is azt írta. 70-80% hangerő fölött már a Dockin írányába mozdul a mérleg.
Mert ott jelentösen több a basszus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest