Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
aldebaran
üzenetére
Hogy kell fw-t frissíteni?
Van valamilyen flesh-elős progi (benne van a pack-ban), mellette a firmware. USB-én rádugod a gépre → észleli → betallózod az fw.-t, majd megnyomod a gombot, és vársz → done.
Hasonlót csináltam már Tribit hangszórónál. Nem egy "rocket science", de tény hogy az OTA után nagyon kőbalta.ui: itt a link és úgy látom ott a leírás is ...
-
silver10
aktív tag
válasz
aldebaran
üzenetére
Úgy hogy ne a tüzépen végezze.
Komolyra fordítva. Én nem találtam, sem videós, vagy leírt instrukciókat a világhálón ezzel kapcsolatban. A helyedben egyenlőre még gondolatban is hanyagolnám ezt a kábeles update dolgot. Főleg, hogy megelégedéssel használod, tesztelgeted. Eléggé körülményes, ha tényleg nincs OTA update megoldása. Addig biztos várnék, míg Oluvnak, vagy más releváns személynek nincs ilyen témáju videója felrakva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ASRock lapok általában
- Microsoft Excel topic
- Milyen autót vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új 2TB 2000GB m.2 Külső SSD, tesztelt, garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Komolyra fordítva. Én nem találtam, sem videós, vagy leírt instrukciókat a világhálón ezzel kapcsolatban. A helyedben egyenlőre még gondolatban is hanyagolnám ezt a kábeles update dolgot. Főleg, hogy megelégedéssel használod, tesztelgeted. Eléggé körülményes, ha tényleg nincs OTA update megoldása. Addig biztos várnék, míg Oluvnak, vagy más releváns személynek nincs ilyen témáju videója felrakva.