- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13788 üzenetére
Hát a Tribit Blast szerintem határozottan jobb cucc, Jó lenne a Motion Boom Plus is de a hibáit nagyon korrigálni kéne.
Tény és való könnyü mert durván 2,5 kg, próbálták kis súlyba megoldani de valahogy ez nem lett olyan jó mint ahogy sokan várták tőle.Én például konkrétan többet vártam a M-Boom Plustól, az ára is nagyon rajta van a Tribit Blaston akció nélkül. És még ha a Tribit nehezebb határozottan jobban szól, a 9X18650-es 2200 mah-es akkuról ne is beszéljünk. Nem sporolt a Tribit semmin se, kalapom emelem előttük.
(Igen az valóban érdekes hogy a marketing 80 watt a gyakorlatban lehet csak 50-60. ) Talán elszál elszaladt velük a ló mert volt egy pár jó hangszórójuk.
Nekem határozottan azért is volt most csalódás a anker új hangszórója, mindenki arról álmodozott kidobnak egy 2 utas nagyobb hangszórót és mindenkinek le esik az álla az a hangzástól.
Úgy látszik a Motion +-nak nem igazán lesz méltó utodja, az Anker egyszer alkotott nagyott, de lehet nem fogja tudni megismételni.Ha nekem kéne valami nagyon Boombox szerű valami, nyilván a Tribit Stormbox mellet rakná le a voksom, a Motion Boom Plus se lehet rossz a kérdés milyen áron vásárlolja meg az ember.
120euro-ért például teljesen jó, de a 180 euro overkill érte szerintem. De a hibát mindenkép korrigálni kéne, mert jelenleg nem igazán perfect.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- TP-Link WR1043ND router
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Steam topic
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest