Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Aureal #13032 üzenetére
Én használok egy Tronsmart Element Groove hangszórót [link]
Bár fizikailag pár centivel nagyobb, de kb. Sony XB12 kategória, van rajta Jack csatlakozó, TWS, vízálló (IPX7), puha gumirozott anyaggal van bevonva, ami nem csak, hogy prémium érzetet ad, de marha jó fogást/tapintást + zajcsillapítást is biztosít.
Na de a lényeg, hogy parádésan szól, nagyon tisztán és méretéhez képest ütős basszussal mindezt brutál hangosan!
Youtube-n vannak róla videók, ha érdekel nézz utána.
Go3-at és az XB-12-t lazán lelépi, (volt szerencsém kipróbálni)
Ár/értekben ebben a kategóriában szvsz ez most a bestbuy -
hkari
őstag
válasz
Aureal #13032 üzenetére
Én úgy tudom hogy kis méretben a Tribit StormBox Micro a legjobb. Bár ennek is sok mélye van, sőt több mint a GO3-nak, de legalább szép mélyek. Nekem is van, és mindig meglepődők amikor elviszem valahova hogy mit produkál ekkora méretben
Sajnos Jack nincs, de ezt érdemes elengedned, mert lassan már semmin sem lesz sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest