- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Élőben nem hallottam őket, de sok YT-s teszt alapján ...
Szóval a Boom mélyei biztos, hogy jobbak. Mélyebbre megy, és teltebb. Közép / magas tartomány? Ez már zene, ill. preferencia függő. Bár a Boom-ban lévő hardware-es EQ szemben a Dockin - ha jól tudom - három állású EQ-jával azért nagyobb "mozgásteret" eredményez. A legtöbb mai "modern" zene egyébként szerintem ugyanúgy v. jobban szól a Boom-on. A Dockin ezzel szemben talán "zeneibb". Ugye abban vannak külön "csipogók", és aptX támogatás....
Aztán ott van az ár. Ahogy carl18 kollégának írták is az egyik teszt (amiből mondjuk túl sok nem derül ki, mert a YT-s reviewer mikrofonja egy kalap...) alatt: You can get two motion booms for roughly the price of one dockin speaker. Two Motion Booms in TWS Stereo is an insane sound! Especially outdoors.
... és itt az ár mellett említésre kerül még egy dolog. Az "outdoor". Kintre pedig kell a "felület", vagyis a képesség, hogy minél több levegőt tudjon megmozgatni az adott cucc, ill. ne attól függjön a hangzás, hogy hová van elhelyezve (asztal, sarok, stb.) az adott hangszóró. Ebben szerintem megint a Boom a jobb.
All-in-all: a válasz egyén, és igény függő.
Majd, ha a Soundcore update-eli a Boom-ot, és belecsap két tweeter-t, - ne adj' Isten a Q35 után ebbe is beletesz egy LDAC támogatást - akkor már sokkal egyértelműbb lesz, hogy melyik a "mindent verő".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Óra topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Netflix
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest