Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
" - na, hiába téptem a szám...."
Ezen nagyon nevettem
Az van, hogy ajánlottál egy nem hordozhatót, és ott éreztem, hogy most van az, hogy nem írok vissza. Lehet, hogy maga a hangfal amit ajánlottál nem rossz, sőt, ugye sztereó lett volna, viszont az oldal, amire a link mutatott: AliExpress. És tényleg úgy éreztem, hogy mindenki ott költi el a pénzét, ahol szeretné, és nem megyek bele. Főleg mert ezen a fórumon nagyon megy az oldal, és több frontról kapnám a nyakamba az átkot
De ha már ott voltam, szétnéztem azon az oldalon, és 80$-ért volt JBL boombox 2! Nyolcvan dollár!!! JBL boombox2!!! Na mondom, hagyom inkább az egészet, nem posztom nekem az egyes oldalak minősítése, de azért ez már amolyan vicc kategória. Még az is lehet, hogy bizonyos termékek megérik az árukat, de tőlem ezek nem kapnak valutát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Automata kávégépek
- Gitáros topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ha már ott voltam, szétnéztem azon az oldalon, és 80$-ért volt JBL boombox 2! Nyolcvan dollár!!! JBL boombox2!!! Na mondom, hagyom inkább az egészet, nem posztom nekem az egyes oldalak minősítése, de azért ez már amolyan vicc kategória. Még az is lehet, hogy bizonyos termékek megérik az árukat, de tőlem ezek nem kapnak valutát.