Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Fred
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stewe780 #11453 üzenetére
" ... megléphetetlen dolog, hogy két bluetooth füles ugyanarra a forrásra csatlakozzon 2021-ben..." - pedig vannak ilyen kütyük. Én is szemeztem már egyikkel, másikkal, de mivel nincs rá igazán szükségem, elengedtem.
" ... nagyon halkak lesznek a beszédek ... " - erre írtam a Kodi-t vagy az MPHC lejátszót ffdshow-val vagy vm. 3rd party AC3 decoder-rel. A Kodi-nál és az ffdshow-ban külön tudom állítani a center hangerejét, így én ebbe hiszek. Amit Zamma írt sem tűnik épp rossznak, de az az egész hanganyagot normalizálja. Hát, nem tudom ... ki kellene próbálni.
De, az egészet nem értem. Miért laptop, miért bt. fülessel. Ráadásul egyen osztozva ketten
. Akkor már inkább egy Y-elosztó a jack-be, és két vezetékes füles. TV-tek nincs? Miért nyomorogtok egy laptop előtt? Annyi kérdés, de ez már így is nagyon off...
Röviden: vegyetek TV-t (ha nincs), mellé egy filléres box-ot, rá Kodi-t, oszt' csókolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Apple watch Ultra 2 Black edt 2026.08.19.Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest