- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #10176 üzenetére
redditen van erről a hibáról bejegyzés: [link]
annyi hogy én nem frissítettem a firmwaret. az ankeresek 11-ig vannak. én ezt lekéstem. a weboldalon el lehetne inditani egy garancia érvényesítést. a postát nem tudom, hogy ki állja ilyenkor. az amazon viszont egyből adott egy vonalkódot a postázáshoz, amit a néni beszkennel a postán és fel is vesz visszaküldésre és nem kerül pénzbe nekem. majd visszakapom a pénzt ha megérkezik a raktárba.
..mert közben átgondoltam, hogy bármikor előjöhet ez a hiba. nálam az volt, hogy teljesen lemerült a hangszóró úgy, hogy ki is kapcsolt magától. feldugtam a töltőre és másnap már nem indult a bluetooth része. igy a cseredarabnál sem lesz biztos, hogy ne jöjjön elő ez a hiba akármikor
megvárom az akciós időszakot és nézek valami másik modellt. pedig a hangja és a készülékház nagyon ott van, de igy nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest