- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
nem akarok untatni senkit, de hatha valakit erdekel amellett, hogy tanacsot is kapok : )
megneztem a melynyomo mereteket:Z-2300 20,3cm - ez lenne a referencia, ami helyett kellene
PG10 18cm
XB72 16cm
PB100 13,3cmtud egy 13 centis hangszoro olyan melyet nyomni, mint egy 18-20 ? 25 ezerrel dragabb jelenleg a PB100 a PG10 nel, melyhangon kivul szol-e annyival szebben vajon ?.
szines vilagitas, meg stroboszkop, stb egyaltalan nem kell. ha nem lenne gagyi a PG10 felepitese/kozep es magas hangminosege/stb, akkor lehet az lenne a jo valasztas, mert ha jol tudom, nem vagyok audiofil. es hat 60ert van most 90+ helyett. es szeretem az odab*szos melyeket : )
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest