- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
Williamgrant #8531 üzenetére
Ha jól értem viszonylag sok hangszóróval rendelkezel. Ilyen esetben értem, hogy nem annyira fontosak, amiről írtam, mert van mindenre egy külön cuccod.
Amúgy technikailag szerintem nincs messze amiről írtam. Az ikeásak majdhogynem tudják. Most is ezek a legutóbbi hangfalak modulárisak, mindbe tehetsz aksit ha akarsz, mennek hálózatról is. Ha jól értem hét darab valami összekapcsolható. Annyi hiányzik még, hogy lehessen őket használni ne csak mono módon összekapcsolva(ezt a wifis SYMFONISK tudja amúgy). Meg az android videó lagjának kell még javulni.
Amúgy az én igényeim nem high endek itt most. Filmet is alig nézek, tv nincs lakásban, szóval eleve nincs egy ilyen központi hely, ahova kötődne az ilyen média dolog. Laptoppal mozgok lakásban, akár konyhában és jó ha hangfal is mozog velem, ha olyan kedvem van. És ha olyan kedven van az is jó, ha magammal vihetem. Eleve nem tudom meddig lakok ebben a lakásban és megyek tovább, szóval az sem cél, hogy így fikszre nagyon berendezkedni valahova és minden kiépíteni sok költséggel és hangfallal. Eleve nem célom sokat magamra költve élni. Szerintem van egy csoport, aki hasonló. Én arra fogadnék, hogy két év múlva lesz ilyesmi cucc, ami ezekre már OK (ennél több nem kell).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest