Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Azert nem rendeltem mert minirig mini 2 re vartam az uj driverrel. Ugye a minirig mini ben ugyazaz a technologia van mint a minirig 2 ben es mini majdnemhogy jobb.
Ugyanerre szamitotok ha kijon a mini 2. Kozben lett vifa city mivel en ultra hordozhatot kerestem. 300g. Aztan meg mar masik ultra hordozhato ugyse kell tehat johet a nagy minirig a vifa Helsinki melle.
a masik az hogy nem tudtam eldonteni hogy a minirig vagy a vifa Reykjavik legyen. Aztan olvastam hogy Reykjavik ot nem lehet tolteni ha auxon van. Na ez nem tetszett. Mindegy ezen is tulvagyok
Orulok hogy tetszik egyebeknt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a masik az hogy nem tudtam eldonteni hogy a minirig vagy a vifa Reykjavik legyen. Aztan olvastam hogy Reykjavik ot nem lehet tolteni ha auxon van. Na ez nem tetszett. Mindegy ezen is tulvagyok