- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
MRS 555: Igen ezt említettem is. Viszont 20-as erősségen még teljes hangkép fogadott mélyekkel+magasokkal. Ellentétben az Extreme 1 gyengülő és puffogásba átmenő mélyével szemben ( egymás mellé tettem őket ). Tehát az a 20-as fokozat megfelelő forrásból "hangos" ám. Pl. hugom 3 éves kislánya mellett nem is tudtam 8-as fölé tekerni, mert már "üvöltött" a zene. Akksi szempontból is jó ötlet, mert így garantálva a hosszú üzemidő.
Extreme: Gondolkodtam még egy Extreme 1-esen és párban használni, de a következő gondolatmenet megállított.
+1 hangfal -> 2 hangfal már nem hordozható nyakba akasztva -> ahová nem elég 1 db oda már nem hordozható hangfal az igény + 120e Ft-ért már nyílik a tér a minőségi termékek felé. Az más kérdés, hogy telefonos equalizer programmal már-már elfogadhatóan szól az extreme is. Elektronikai hibától nem félek, mert max. 70-80%-on használom, napra nem teszem ki, nem töltök róla telefont, nem frissítek drivert és nem állítgatom a mély frekvenciát sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest