Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
Sziasztok! Vettem egy Tronsmart T6 plus-t és az elsődleges tapasztalatokat szeretném megosztani. Már van egy Doss Soundbox XL és egy Divoom Onbeat 500-am, ezekkel tudtam összehasonlítani. Szóval elsőre úgy éreztem, hogy a mély kissé elveszik, de pár óra zenehallgatás után már egész szép mély jön ki belőle. Akku teljes kapacitását nem tudom még, mivel tegnap jött meg és csak ma értem rá vele foglalkozni, de annyit tudok ezzel kapcsolatban írni, hogy cirka 3 óra zenehallgatás után (fél/háromnegyed hangerőn) az akku 90%-ról 70-re csökkent. Ez elég biztató. A másik két hangszóróhoz viszonyítva a hangzását, a Divoomnál nagyon dominál a mély, cserébe kevés a magas, a DOSS nagyon szépen szól, jelen van a mély és a magas is és a Tronsmart ehhez áll közelebb hangzásban, talán még tisztábbak a magas hangok és egy picit kevesebb a mély, de így sem kevés mélyet tud, ha jó helyre teszem. Most pl számítógépes asztal alatt nagyon szépen nyomja . Összességében nagyon szépen szól és elégedett vagyok vele, valószínűleg a Divoomnak mennie kell a háztól, a Tronsmart kitúrta. Van rajta EQ gomb, amit megnyomva először több mélyet ad, majd újra megnyomva levesz a mélyből és inkább a magas hangok dominálnak. Nekem az alap tetszik a legjobban. Van még rajta USB amivel a telót is lehet tölteni power bank helyett és a pendrive-ról is lejátszható zene.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- No Rest for the Wicked
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Autós topik
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- CORSAIR K100 AIR
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest