- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Gurulunk, WAZE?!
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Nem volt idom eddig irni. Megvettem a Flip2 -t.
Tolto meg doboz nincsen hozza, csak az USB kabel es a garit is csak a tulaj adja, viszont vegul "csak" 12 volt.
A benyomasok elegge vegyesek.
Neha egesz jo, neha a frasz kerulget tole.
Altalanossagban azert szerintem nincs olyan tiszta hangja, mint amit a tesztekben olvasni / hallani.
Neha tul soknak tunik a magas es keves a mely, neha pedig a mely sok es a magas keves. (A fene sem erti ezt ...)
A basszus az egy erdekes dolog egyebkent:
Azok a frekvenciak, amik a refkex cso hangolasi tartomanyaban vannak valami eszeveszett modon jonnek ki belole. Ugyanakkor a tobbi (a reflex cso hangolasi frekvenciakan kivul esok) inkabb csak "puffognak". Ez foleg akkor teszi erdekesse a hang elmenyt, amikor egy zeneben nagyon sok fajta mely hang van es nemelyik testesen es erosen szol, mig masok erotlenul, amolyan "Szokol" szinten.
Persze ennek is fugg a hangja az elhelyezestol, mint minden ilyen hangszoronak.
Nalam most egy toltessel 3 orat birt csak ki 3 / 4 hangeron, de elkepzelheto, hogy esetleg nem volt teljesen tele az akksija.
Most ugy tunhet, hogy nagyon csalodott vagyok es nem tetszik. Ez azert persze nem igaz, mert orulok, hogy van vegre hangszorom, es azert alapvetoen nem szol olyan rosszul. Csak hat hallottam mar jobbat ...
Es akkor most kezdodik majd a dilemmazas, hogy nem erte volna-e meg "picit" tobbert valami mast venni. (Pl. 16 -ert a Jam Heavy Metal vagy 30 -ert JBL Charge2.) Csak hat ugye azt az olcsobb forma hagszorot kerestem, amivel ar / ertek (minoseg, akkus uzemido, stb.) aranyban jol jarok es kozben nem koltok el ra vagyonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Háztartási gépek
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- Windows 10
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged