- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
OK, rendben, akkor sejtettem, rendeltetésszerű használat esetén semmi gond. A low frequency módnak nem tudom mi értelme, anélkül is rengeteg basszust tolnak ezek a jbl hangszórók. Elég agyament lehet, aki ennyire túltolja az alacsony frekvenciákat a többihez képest, persze nem vagyunk egyformák. Charge 2 nálam tökéletesen üzemel több, mint négy éve. Családi és ismerősi körben: charge 3 ; charge 4 ; Xtreme 1 ; Xtreme 2 ... Semmi gond velük eddig. Charge 4 mondjuk nem jön be, mert egy hangszóró van benne. Korábban kértem tőled tanácsot és az Onyx sorozatot ajánlottad nekem. Már majdnem megrendeltem, néztem róla szétszerelési videót és elbizonytalanodtam, nem igazán győzött meg a videó. Tudom helyén kell kezelni ezeket a cuccokat. Azóta rendeltem egy mini bluetooth D kategóriás sztereo erősítőt és már csak a polcsugárzókat kell megvennem. Úgy döntöttem inkább "nagyobb" fa ládák lesznek nekem a megfelelőek. Egy JBL Arena 130 vagy JBL Studio 230 lesz vagy valami hasonló kategória, szigorúan a belépő szinten maradva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest