- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! A tronsmart t6 és a mega-t néztem ki most . Eustockon egy áron vannak és néztem mindkettőről youtube videót (olyat is amin mindkettőt próbálgatták) és úgy hallottam, hogy a t6 kicsit tompán szól,nincs elég magas. Jól vettem ki? A mega videón keresztül szebben szól és van normális magas de hogy melyik nyom jobb mélyet azt nem tudom megállapítani. Mélyben melyik jobb? És úgy összeségében melyiknek jobb a hangzása valójában? Amúgy kinézetre a t6 sokkal jobban tetszik meg, hogy nem csak egy irányba szól de a hangzás jobban érdekel. Amúgy most egy Xiaomi square box van (szerintem az első kiadás) ennél ugye mindkettő jobban szól? Csak mert a Xiaomi 2x3 Watt a tronsmartból meg a kisebbik is 25 watt a mega meg 40 watt de persze sokszor ez nem számít. Kösz előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest