- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispusi017
csendes tag
A mai napon nekem is megérkezett a hétfőn 15 óra 30 perckor (!) megrendelt Dockinom. Ha jól emlékszem akkor 20 eurócenttel volt drágább az expressz szállítás, amivel nem egészen két nap alatt itt volt. Az első benyomásom az, hogy ez egy félelmetesen jó bluetooth hangszóró. Nagyon igényes az anyaghasználat, látszik, hogy odafigyeltek rá. A bekapcsolást követően kb. 5 másodperc alatt megtalálta a telefonom. Olvastam olyan véleményeket, hogy viszonylag kis távolságban stabil a kapcsolat, azonban ezt megcáfolhatom, a másik szobából is tökéletes érzékelte a telefonomat. Na és a hangja....! Olyan gyönyörűen tisztán szól, hogy elsőre leesett az állam. A magas és a mély is a helyén van és egyáltalán nem tolakodó a basszus. Nagyobb hangerőn is torzításmentes és nem csökken a basszus. Azért hogy ne csak dicsérjem, alacsony, nagyon alacsony hangerőn zavaró lehet hogy van egy alapzúgása a hangszórónak, de egy idő után teljesen megszokható. Az én felhasználási igényem pedig amúgy sem a minimum hangerőn történő hallgatás. Összefoglalva, 38.600 Ft. magyar Forintot simán megért, ez tényleg egy nagyon jó kis cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged