- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispusi017
csendes tag
A mai napon nekem is megérkezett a hétfőn 15 óra 30 perckor (!) megrendelt Dockinom. Ha jól emlékszem akkor 20 eurócenttel volt drágább az expressz szállítás, amivel nem egészen két nap alatt itt volt. Az első benyomásom az, hogy ez egy félelmetesen jó bluetooth hangszóró. Nagyon igényes az anyaghasználat, látszik, hogy odafigyeltek rá. A bekapcsolást követően kb. 5 másodperc alatt megtalálta a telefonom. Olvastam olyan véleményeket, hogy viszonylag kis távolságban stabil a kapcsolat, azonban ezt megcáfolhatom, a másik szobából is tökéletes érzékelte a telefonomat. Na és a hangja....! Olyan gyönyörűen tisztán szól, hogy elsőre leesett az állam. A magas és a mély is a helyén van és egyáltalán nem tolakodó a basszus. Nagyobb hangerőn is torzításmentes és nem csökken a basszus. Azért hogy ne csak dicsérjem, alacsony, nagyon alacsony hangerőn zavaró lehet hogy van egy alapzúgása a hangszórónak, de egy idő után teljesen megszokható. Az én felhasználási igényem pedig amúgy sem a minimum hangerőn történő hallgatás. Összefoglalva, 38.600 Ft. magyar Forintot simán megért, ez tényleg egy nagyon jó kis cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Battlefield 6
- Honda topik
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Projektor topic
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest