Új hozzászólás Aktív témák

• matyiGo

aktív tag

nah egy barátommal le tudtuk teszteni az IKEA ENEBY hangkeltőt a Tronsmart T6 és egy sony xb40 mellet. És az van hogy hatalmas wow jár az ikeának. Direkt a kisebb játékost teszteltük aminek a művészneve eneby20 (a nagyobbnak eneby30)
    A nagyobb azért nem érdekes mert hiába szól nagyon szépen nem hordozható (nincs benne aksi) és már túl nagy is.
    szóval visszatérve az összehasonlításra én nem vagyok egy nagy szakértő de sokkal jobban tetszett az ami az eneby20-ből jött ki mint a Tronsmart T6 -ból vagy a sony xb40-ből. a sony-t tompának éreztem ugyanakkor valahogy hangosabbnak, de olyan laposan. a Tronsmartnál meg klasszisokkal jobb volt de azért itt van 10ezer forint különbség.
    Fontos még hogy azon túl hogy szépen szól az IKEA s szerintem kenterbe veri hangzásilag mindkét versenytársat, nem vízhatlan és nincs ilyen strapás gumimüanyag érzésed. Szolgáltatásilag is elmarad az Enebay, nem lehet a hangszórólól számot váltani és nem lehet több hangszóróval összehangolni, szóval full minimál. de kinek mi kell... nekem a minőségi hangzás és a hordozhatóság a fontos, nem váltok hangszóróról számot és nem teszem be a medencébe. úgyhogy részemről az Eneby lesz a befutó ha kitavaszodik végre :D

még az árak hogy tuti éegyen az összehasonlítás:
    sony xb 40 - 40 000ft
    Tronsmart T6 - 13 000ft
    ikea eneby (aksival)- 22 500

nyilván jobb lett volna ha azonos árkategóriával tudtam volna összehozni se sajna csak ezek álltak rendelkezésre :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés