- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Megvan a Sencor, egyelőre vegyesek az érzéseim, még nem tudom marad e. Kicsit még hallgatnom kell hogy dönteni tudjak.
A korrekt csomagolás kibontása után kézbe véve elég masszív érzést kelt. Jól egyben van, a burkolat minőségével semmi bajom. Adtak hozzá a töltő mellé egy rövid jack-jack kábelt is.
Tegnap járattam pár órát, hogy ma átfogóbb képet kapjak a hangjáról. Elsőre megijesztett hogy a bal oldala mintha erőteljesebben szólna, ez mára nagyjából eltűnt. Mélyekkel nincs nagyon eleresztve, de egész dinamikusan szól. Equalizerrel és kábelen öblösebb hangot is ki lehet belőle hozni.
Egyelőre főleg rock és trance zenékkel próbálgattam, 40-50% hangerőn. Mielőtt jobban terhelném, járatom még kicsit.Egyelőre nem tűnik rossz vételnek, ennyiért (18k) azt is elnézem neki hogy spanyolul vagy portugálul hadovál bekapcsolásnál és csatlakozásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest