Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
#47205632 #5490 üzenetére
Hát igen teljesen megértem, mondjuk én se használtam annyira kis hangerőn. Hát persze nem tökéletes a hangja de az árához és méretéhest képest nagyot szól szerintem. Persze Mini/hifi hifi rendszerhez képest el tud maradni. De azok nem is 1 kg súllyal rendelkeznek, hanem 4X5 akkora méret.
Szerintem Hordozható hangszórót nem szabad otthoni Hifi rendszerhez hasonlítani. Természetes hogy egy rendes hangfal dobozba nagyobb hangszórókkal jobb hangzást fog eredményezni. Egy elektromos robogot se hasonlítunk egy autóhoz más kategória.
De a Divoom szerint bőven jól szól főleg ahhoz képest milyen hangszórókat kap hasonló árba az ember. + Ezt a 1 kg-os hangszórót azért egy kis hátizsákba bármikor beleteheted, a Mini Hifit nem igazán fogok hordozni.
Fürdőszobába is jól jön, mikor forró fürdőt veszek és lazítani szeretnék. Esetleg ha odakint csinálok valamit, akkor is jól jön a háttérzaj. Azért az udvarra nem szívesen pakolgatni ki senki se egy komplett hifi rendszert
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest