- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
koszi meg (#5185) Ati1979 -nak is. 15-45e huf kozottre gondoltam. az a baj, hogy jo lenne ezeket meghallgatni elotte. ezeknel a termekeknel mukodik az elallas, kibontom kiprobalom es ha nem tetszik visszakuldom? nem vagyok total vajtfulu de van normalis b&w hangfalrendszerem, es a doboz hangu hangszoroktol a falra maszom. nagyon durva mely nem kellene, ritkan hallgatok elektronikus zenet. egyetlenegy bt-s hangszorot hallgattam idaig, jbl extreme 2. melye nagyon jo, hangosan jol is szol, azert halkan nem voltam elajulva a minosegetol, kozep meg magas meg tererzet olyan amilyen...bar az sem mind1 hova rakom gondolom. ennyi hangerore sincs szuksegem, mint amit az extreme 2 tud, fele is boven eleg.
de 90k-t nem vagyok hajlando raaldozni.
extreme 2-hoz kepest milyenek ezek az ajanlott olcsobbak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest