Új hozzászólás Aktív témák

• wolfman

veterán

Na én csak megrendeltem ebben az Amazonos akcióban egy másik Dockin Dfine-t is. Kicsit csodálkozom a cuccon.

Érdekesség, hogy a már korábban meglévő Dfine töltője egy lapos kivitel, ami 8,4V 1A leadására képes. Az új példányé pedig egy vaskosabb töltő, cserélhető dugasszal (C vagy G típusú), ám itt már 15V 2.5A a leadott feszültség/áramerősség párosa. hmm hmm

És a legfurcsább nem ez.

Az új töltőjét rádugtam a korábbi hangfalamra és láss csodát, feltöltötte. Már nem csak 10percet bír maximum kisajtolni magából, hanem lassan 2 órája szól itt nekem az irodában szolid hangerőn, semmi piros led. Lehet, hogy ez a nagyobb feszkó kellett neki, hogy észhez térjen az akkumulátor? Persze egyelőre még nem teljes a bizonyosság, de biztatóak a jelek.

Szerintetek vásárlói visszajelzések alapján cserélték az adaptert vagy a belső is más lehet már a most kaphatóaknak? Mindenesetre még egyszer feltöltöm ezzel az adapterrel, aztán megint a saját töltőjével, aztán ha megint behülyül, akkor biztos az adapter a ludas, nem a hangfal. Ha azzal is menni fog, akkor meg az akksinak kellett egy nagyobb löket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés