Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- bitpork: 2025, zárás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamarel
senior tag
válasz
Janaboy
üzenetére
Megvettem a sencor sss 81-et.
Látszik, hogy azért nem gondolkodtak túl sokat a tervezésnél.

- óra és ébresztő teljesen felesleges, egyrészt rács mögött van és alig olvasható másrészt a módválasztóval lehet rámenni, tehát zenehallgatás közben nem...
- a bluetooth működik, semmi extra
- a rádió vétele érzékeny, egyszerű beállítani (egy gomb: hosszan nyomva pásztáz és tárol, röviden lépdel közöttük), kikapcsolás esetén is megjegyzi melyikre volt állítvaA hangzás tűrhető, sokkal teltebb mint vártam. Talán ez a legnagyobb erőssége.
Bekapcsolás után a hangerő mindig 20-as értékre áll vissza, ami nekem kicsit magas.Összességében egy erős közepes minőségű termék nagyon jó ár/érték aránnyal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest