Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
csaszi72
üzenetére
végül is jbl extreme-et vettem. tulajdonképpen átlagos hangerőn azt kell mondjam nem jobb a hangja mint az onix studionak. méghozzá azért mert szerintem túl sok benne a mély az onixhoz képest. viszont alacsony hangerőn (nekem erre kell) az ilyen hangszórók viszonylagos érzéketlensége miatt lecsökken a mélyek aránya itt már pont jó lesz. egyszerűen nem tudtam megbarátkozni az onix alakjával nagy és olyan mint egy élére állított tányér. akárhogy nézegettem semmi praktikusság nincs benne. pedig az ára egyértelműen mellette szól. ha az alakzat nem számítana nekem akkor szerintem az onix a legjobb vétel ár érték arányban ma magyarországon. 25 ezres az árkülönbség a két cucc között. vagy talán a klipsch kmc 3 persze csak úgy ha a mostani leértékelt árát nézzük mert 100 ezerért az sem olyan best buy. (az extrémet sikerült élőbe összehasonlítanom az onxial)
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő