- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akár igényli a D Fine a bejáratást, akár nem, vasárnap este bizony kapott terhelést rendesen egy udvari zenélgetős este alkalmával. Én ezzel le is tudom szerintem a "bejáratást". Akkuja meglepően sokat bír és a hangzással és az erejével is elégedettek voltunk. Persze voltak olyan pillanatok, mikor jól jött volna még egy pici hangerő, de nem ez volt az általános.
Szegény törésteszten is átesett. :/
Egy figyelmetlen mozdulat következtében landolt egyet asztal széléről a betonon. Csodás módon csak az egyik saroknál lett olyan kisebb nyomódás, amiről amúgy nem mondaná meg senki, hogy eséstől keletkezett volna, hanem inkább mintha véletlenül oda ütődött volna falhoz vagy valami egyéb kemény felülethez.
Továbbra is működik mindene, hang is ugyanígy szól, remélem nem lesz baja ettől a későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Arch Linux
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest