- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
playa
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja megérkezett a Blitzwolf F4 amazonról, gondoltam megosztom a tapasztalataimat róla
Elég jól össze van rakva, masszív, nem zörög, a tetején a gombok kicsit mozognak. Az akksija valóban 4000 mAh, a kis könyve is azt írja. Eddig még nem próbáltam ki meddig bírja egy töltéssel, de eddig kb. 7 órát ment és még nem jelzett hogy merül.
Nagyon kellemesen szól, meglepően jó a hangzása. Nekem talán a mély kevesebbnek tűnik, mint ahogy azt a tesztekben leírták ill. hallottam, néhány zenénél olyan kopogósnak is tűnik (de lehet csak nekem kevés). Eddig egy JLB charge 2-vel tudtam összehasonlítani, ott több a mély, de magas hangok nem szólnak annyira szépen. Csatlakozással nincs gond, a párosított eszközökhöz egyből csatlakozik bekapcsolás után.
Ami picit zavaró, hogy halkan sistereg, ha nem szól rajta semmi, közelről lehet hallani. Az is lehet, hogy valami zavarja, nem tudom.
Nem bántam meg, engem meggyőzőtt, 60 euróért szerintem jó vétel, ár-érték arányban főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- EAFC 25
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Oneplus Nord 5G
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest