Hirdetés
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Ez a párosítás macera pontosan mi?
Nekem is ilyen van, de csak én használom szóval, nincs tapasztalat.Akksis dolgot megerősítem.
Mint fentebb írtam fele akkora teljesítményű elmegy 24 órát ez meg az elvárt 12 helyett 6-7 órát tud csak menni és vagy tölt vagy zenél a kettő együtt nem megy.
Ráadásul a töltőről sem tud zenélni.
Egyébként elég furcsa a beépített töltője.
A felvett áram nagyon tág határok között ugrál, számomra érthetetlen.
Másik szépen stabilan 0.5A majd végén szépen lemegy 0A-ra és befejezi, ahogy kell.Kíváncsi lennék, hogy BW-F4 mit tud, mert arról is írta vki korábban, hogy a csomagban lévő papíron már csak 2Ah akksit írtak.
Jó lenne arról is egy futás mérés, de még senki nem csinálta az itteni tulajok közül.
Meg hangjára is kíváncsi lennék mert kis-tesója elég basszusszegény.üdv
szabi
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin MARQ Adventurer prémium kategóriás okosóra full szett. eredeti árához képest HARMAD áron!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest