Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Na, nem érkeznek a M2P-ok?
Enyém tegnap érkezett, ma remélem lesz időm ráfülelni.Első benyomás, hogy nagy.. Meg nehéz. Legalábbis MBP-hoz képest érezhetően. Viszont masszív. Egyik reviewban lehúzták, hogy minőségi érzete kaki. Pedig MBP tól sokkal igényesebb az anyaga is és összeszerelése is. Alig MBP nál féltem, hogy ha esetleg elejtem apróra törik, addig ennél azt érzem, hogy akár egy éjszakai összetűzésben is hű társam lehetne, mint fegyver
Egyelőre bekapcsoltam, egyből frissített de talán csak valami led vezérlést. Aztán talán ma hallom is mit mutat.Amúgy jelen videón nem jött le, de a radiátorok miatt is (mélyen benne a barázdák) elég brutalista benyomása van a kütyünek
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest