- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
RWD
tag
Sziasztok!
Másik topikból idemásolnám a kérdésemet, hátha tudok segíteni, megköszönöm
"
Sziasztok!
Hordozható cuccból melyiket ajánljátok? Telefonnal vagy laptoppal lenne összekötve, nekem reflexből a JBL termékei (pl. Flip) jutnak eszembe, de gyanítom van jobb ár-érték arányú cucc nála. Garázsba vinném magammal, szereléshez düdörögni, illetve néha irodában használnám. Mondjuk az se baj ha valamilyen tyúkbéllel össze lehet kötni a laptoppal ha kell (USB, jack, nemtudom) , sugároz eleget a sok vacak.
1. Mennyit szeretnél költeni? Max a JBL-ek ársávjának teteje ( br. 30-40k). De nem baj ha olcsóbb :) . Indokolt esetben mehetünk feljebb.
2. Hol és hogyan használnád a hangfalat? TV mellett, íróasztalon, milyen messze leszel tőle, stb. Satupad, irodaasztal. Pár méterre lenne tőlem max. Kültér nem jellemző.
3. Milyen forrással rendelkezel? TV jack vagy optikai kimenete, DAC, hangkártya, telefon, stb. Laptop (usb, jack), laptop dokkoló (jack), telefon.
4. Milyen extrák kellenek? Bluetooth, távirányító, optika, stb.
Bluetooth. Ezer éves Iphone SE1-ről menne a zene főleg, vagy a laptopról/dokkolóról.
Köszi!"
Ahogy visszaolvasgattam, a Soundcore Motion Boom / Plus jött szembe sokszor, bár ha jól láttam ez főleg kültéri használatkor javasolt...Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mafia: The Old Country teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- Ubiquiti Unifi Flex Mini switch
- Nintendo Switch konzolt vásárolnék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest