- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RWD
tag
Sziasztok!
Másik topikból idemásolnám a kérdésemet, hátha tudok segíteni, megköszönöm
"
Sziasztok!
Hordozható cuccból melyiket ajánljátok? Telefonnal vagy laptoppal lenne összekötve, nekem reflexből a JBL termékei (pl. Flip) jutnak eszembe, de gyanítom van jobb ár-érték arányú cucc nála. Garázsba vinném magammal, szereléshez düdörögni, illetve néha irodában használnám. Mondjuk az se baj ha valamilyen tyúkbéllel össze lehet kötni a laptoppal ha kell (USB, jack, nemtudom) , sugároz eleget a sok vacak.
1. Mennyit szeretnél költeni? Max a JBL-ek ársávjának teteje ( br. 30-40k). De nem baj ha olcsóbb :) . Indokolt esetben mehetünk feljebb.
2. Hol és hogyan használnád a hangfalat? TV mellett, íróasztalon, milyen messze leszel tőle, stb. Satupad, irodaasztal. Pár méterre lenne tőlem max. Kültér nem jellemző.
3. Milyen forrással rendelkezel? TV jack vagy optikai kimenete, DAC, hangkártya, telefon, stb. Laptop (usb, jack), laptop dokkoló (jack), telefon.
4. Milyen extrák kellenek? Bluetooth, távirányító, optika, stb.
Bluetooth. Ezer éves Iphone SE1-ről menne a zene főleg, vagy a laptopról/dokkolóról.
Köszi!"
Ahogy visszaolvasgattam, a Soundcore Motion Boom / Plus jött szembe sokszor, bár ha jól láttam ez főleg kültéri használatkor javasolt...Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dreame D9 Max Gen 2 robotporszívó, 2030-ig garanciával
- Újszerű LG OLED 55C11LB(4K/120Hz) 139cm
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest