Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
Új hozzászólás Aktív témák
-
RWD
tag
Sziasztok!
Másik topikból idemásolnám a kérdésemet, hátha tudok segíteni, megköszönöm

"
Sziasztok!
Hordozható cuccból melyiket ajánljátok? Telefonnal vagy laptoppal lenne összekötve, nekem reflexből a JBL termékei (pl. Flip) jutnak eszembe, de gyanítom van jobb ár-érték arányú cucc nála. Garázsba vinném magammal, szereléshez düdörögni, illetve néha irodában használnám. Mondjuk az se baj ha valamilyen tyúkbéllel össze lehet kötni a laptoppal ha kell (USB, jack, nemtudom) , sugároz eleget a sok vacak.
1. Mennyit szeretnél költeni? Max a JBL-ek ársávjának teteje ( br. 30-40k). De nem baj ha olcsóbb :) . Indokolt esetben mehetünk feljebb.
2. Hol és hogyan használnád a hangfalat? TV mellett, íróasztalon, milyen messze leszel tőle, stb. Satupad, irodaasztal. Pár méterre lenne tőlem max. Kültér nem jellemző.
3. Milyen forrással rendelkezel? TV jack vagy optikai kimenete, DAC, hangkártya, telefon, stb. Laptop (usb, jack), laptop dokkoló (jack), telefon.
4. Milyen extrák kellenek? Bluetooth, távirányító, optika, stb.
Bluetooth. Ezer éves Iphone SE1-ről menne a zene főleg, vagy a laptopról/dokkolóról.
Köszi!"
Ahogy visszaolvasgattam, a Soundcore Motion Boom / Plus jött szembe sokszor, bár ha jól láttam ez főleg kültéri használatkor javasolt...Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest