Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Meggyi001: A kérdés...
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
RWD
tag
Jól agyonhallgattam a teszteket, illetve próbáltam menni a tippjeitek után, még egyszer köszi
.
Idáig szűkült/bővült a kör:
-JBL Charge 5
-Tribit Stormbox Blast
-Motion Boom Plus
-Earfun Ubuum L
Főleg az első hármason vacilálok (gyanítom hogy pl az Earfun ki is lóg a sorból mint kategória, árban is más ugye), valamiért a JBL felé húz a szívem/fülem. Nem vagyok nagy szenész, de úgy tűnik a tesztek alatt hogy eléggé kiegyensúlyozottan szól. A jack opciót inkább elengedtem, szerintem alig használnám.
Hozzáteszem, ha valaki Stormboxot venne, természetesen van rá kuponos csomagajánlat a gyártói oldalon. Ahogy a Boom Plus-ra is akad még mindig kedvezmény, mit ad ég
... -
RWD
tag
Köszi a tippeket!
Eddig a UBoom L tetszik a legjobban, főleg a méret miatt, aránylag kompaktnak tűnik. Nem vagyok egy nagy zenész, kapásból onnan indulunk hogy sz@rrá rontott minőségű yt musicról megy a trance meg a satöbbi elektronikus, meg néha valami klasszik pop. Szóval örülök hogy van benne valami értékelhető mély, a többi meg kb mindegy a bot fülemnek
Gondoom a UBoom L is tud valamilyen konzum mélyet, ami tényleg mélynek tűnik (LOL, értitek). Nézelődtem yt teszteket, de nekem nem sok jön át így videók alapján. -
<Adamsky>
nagyúr
Hi!
Plusz pont, hogy visszaolvastál!
Egyébként, ja Motion Boom vagy Motion Boom Plus. Sajnos most a "sima" Boom-nak annyira nem jó az ára (az "alja" olyan 65 Eur + száll. → 5 Eur szokott lenni). A Boom Plus-t pedig úgy rémlik 105 Eur + szállításért láttam egyszer (akkor nagyon megremegett a kezem ...).
Sajnos előbbin nincs jack. Utóbbin van, és hangosabb. Viszont arra, amire írod, szerintem elég kellene, hogy legyen a Boom is.
Nem tudom milyen zenéket hallgatsz, ill. mennyire vagy basshead, de a talán Motion+ is szóba jöhet (75 + 5 Eur). Ennél – méretőből adódóan – nem annyira testes a basszus (de van), viszont nagyon szépen, tisztán szól (zeneibb, mint a másik kettő). Az előbbiekhez képest van aux, és aptX (bár ezzel az iPhone esetén nem sokra mész ...) támogatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- i7 10700/ RTX2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Újszerű Ps5 Kontrollerrek Garanciával
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.