- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
cidalain #16407 üzenetére
Az oldalt böngészve arra jutottam, hogy valószínűleg nem fog működni. Az előző rendeléssel, és a rendeléskor megadott email címemmel gyűjtött pontokkal kiválthatok egy 12%-os kupont, viszont a soundcoreCredits Rewards Terms and Conditions-ban ezt találtam:
3.3 How to redeem soundcoreCredits?
-Only one discount code can be used per transaction.Ebből én azt olvasom ki, hogy nem lehet, csak egy kupont felhasználni. Valamint a továbbiakból valami olyasmit, hogy ha be váltom és törli a mostani nagyobb kedvezményt, akkor ha beírom újra a másikat hogy inkább azt használnám, a Credits-es kedvezményt elbuktam, nem kapom vissza.
Szóval ez ennyi, marad a nagyobb kedvezmény rajtahagyva, ha megveszem, átgondolom, még van rá öt napom
Hátha utána még nagyobb kedvezmény lesz, mint most is történt(az előző héten még kb. -15% [-13.49€] volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Melyik tápegységet vegyem?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nők, nőügyek (18+)
- Xbox tulajok OFF topicja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tuning kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest