- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
cidalain #16407 üzenetére
Az oldalt böngészve arra jutottam, hogy valószínűleg nem fog működni. Az előző rendeléssel, és a rendeléskor megadott email címemmel gyűjtött pontokkal kiválthatok egy 12%-os kupont, viszont a soundcoreCredits Rewards Terms and Conditions-ban ezt találtam:
3.3 How to redeem soundcoreCredits?
-Only one discount code can be used per transaction.Ebből én azt olvasom ki, hogy nem lehet, csak egy kupont felhasználni. Valamint a továbbiakból valami olyasmit, hogy ha be váltom és törli a mostani nagyobb kedvezményt, akkor ha beírom újra a másikat hogy inkább azt használnám, a Credits-es kedvezményt elbuktam, nem kapom vissza.
Szóval ez ennyi, marad a nagyobb kedvezmény rajtahagyva, ha megveszem, átgondolom, még van rá öt napom
Hátha utána még nagyobb kedvezmény lesz, mint most is történt(az előző héten még kb. -15% [-13.49€] volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged