- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
Nyilván nem gazdaságos, de gondolhatod hogy ilyenkor nem bekapcsolt állapotban van a pc, csak áram alatt, mivel úgy is tölt. A hatékonyság meg nézőpont kérdése, ha én kimondottan 500mAh -es töltést szeretnék/vagy az is elég, és nem számít a hosszabb töltési idő vagy a pc készenléti fogyasztása, akkor számomra akár lehet hatékony is, de mindenesetre kényelmes megoldás, nem beszélve, hogy egyszerre több eszközt is tölthetek, töltök is.
<Adamsky>
Samu teló töltőkkel (1.5A/2A) eddig is etettem az eszközöket, csak ha tehettem, akksi kimélés miatt ugye, inkább 0.5A-es pc usb porton hagytam lógni őket.
Nyilván a bt hangszórókkal nem lesz gond mivel 3A-t ír mindegyiknek, de pl. amelyiknek 0.5A kell, na annak már lehet, hogy sok lesz, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- iMac 2019 21,5 Retina 4K
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest